У Києві дівчина провалилася в каналізаційний люк. Про це розповіли в Патрульній поліції Києва в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що інцидент стався на вулиці Виговського: дівчину виявили в каналізаційному люку, на місце події викликали правоохоронців.

жінка в шахті

Патрульні витягнули жінку з каналізаційної шахти Сьогодні вночі патрульні отримали виклик на вулицю Виговського. Заявник повідомив, що в каналізаційному люку перебуває людина та просить допомоги. Патрульні, які прибули на місце, виявили у шахті 19-річну жінку. Вона розповіла, що впала та вдарилася, самостійно вибратися на поверхню не може. Один з патрульних спустився до жінки та оглянув її травми. Завдяки старанням інспекторів та перехожих жінку витягли на поверхню. Охоронці порядку викликали їй бригаду швидкої медичної допомоги. Після ретельного огляду медики відпустили її додому. https://youtu.be/cNLLXAYRTkU #Kyivpatrol _ Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Geplaatst door Патрульна поліція Києва op Donderdag 23 juli 2020

За даними поліцейських, 19-річна потерпіла впала у каналізаційний люк, вдарилася і не змогла сама вибратися. Їй на допомогу прийшли патрульні. Один з них спустився, щоб оглянути потерпілу, і з допомогою перехожих дівчину дістали на поверхню.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

При цьому поліцейські уточнили, відчуває дівчина свої ноги, щоб виключити можливість травмування хребта і паралічу у постраждалої. Дівчина відповіла, що ноги відчуває, проте їй дуже боляче.

Їй викликали швидку допомогу, однак огляд медиків показав, що потерпіла ціла, відбулася забоями і не потребує госпіталізації. Її відпустили додому, надавши необхідну допомогу.

Нагадаємо, раніше киянка ледь не загинула посеред вулиці, маршрутка-вбивця метнула колесо. у маршрутного автобуса на ходу відвалилося колесо. Під час зйомки відео колесо полетіло в жінку, яка за всім спостерігала. Тільки дивом їй вдалося уникнути зіткнення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Тернополем вантажівка впала в річку після обвалення моста.

Також, "Знай.uа" писав, що в Дніпрі жінка протаранив паркан і змилася з місця ДТП.