У Києві неадекватна жінка вчинила спробу підпалу житлового будинку. Про це повідомили в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook, публікуючи відповідні кадри.

«Нічого такого, просто в Луцьку захопили автобус із заручниками, у Полтаві тричі судимий - поліцейського, а в Києві на проспекті Миру, 17А - неадекватна жінка хотіла підпалити будинок. Щось таке неадекватне відбувається навколо», - пишуть автори листа.

Нічого такого, просто у Луцьку захопили автобус с заручниками, в Полтаві тричі судимий - поліцейського, а у Києві на проспекті Миру, 17А - неадекватна жінка хотіла підпалити будинок. Щось такє неадекватне коїться навкруги.

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 23 juli 2020

«Безкарність породжує вседозволеність. Поліція - импотентная, суди і прокурори - продажні, ті хто у владі - краде. І нічого в нашій країні не змінюється», - вважають кияни.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«Швидше за все, через карантин "Весняне загострення" змістилося на літній період», - припускають в коментарях до посту.

«Третім пунктом треба було не підпал, а розстріл бізнесмена з дитиною в Бориспільському районі», - додають треті, нагадуючи про трагедію, що розігралася сьогодні, 24 липня, під Києвом.

«Це 5G і чіпування впливає», - з сарказмом відзначають українці.

Нагадаємо, що столичний бізнесмен, віце-президент боксерського клубу Ігор Плекан став жертвою нападу кілерів. Його розстріляли на очах у семирічного сина. Дитину кілери відпустили - хлопчик прибіг додому до матері.

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Полтаві псих з гранатою взяв в заручники поліцейського, загрожує підірвати - перші подробиці