Всі пляжі Києва виявилися закриті для купання. Ні на одному з них вода не відповідає санітарним нормам, розповіли в Госпотребслужбе столиці.

За словами медиків, вода столичних пляжів кишить лактозопозитивної кишкової паличкою, яка може викликати важке отруєння людського організму.

До таких небезпечних місць відносяться всі пляжі в межах столиці: «Венеція», «Веселка», «Дитячий», «Золотий», «Молодіжний», «Передмістна Слобідка», «Веселка», «Тельбін», «Центральний», «Динамо», «Галерний», «Водоворот», «Вербний» і «Пуща-Водиця».

Також виявлені у воді плаваючі домішки на пляжах: «Венеція», «Веселці», «Дитячому», «Золотому», «Слобідці», «Центральному», «Галерному».

Через велику кількість дрібних водоростей у воді погано пахне на пляжі «Галерному»; дуже багато водню біля берегів пляжу «Вербного». Там же у воді спостерігається знижена кількість кисню, що загрожує мором риби та інших мешканців акваторії.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У КМДА попередили, що пляжі зараз – виключно зони відпочинку, але не купання. Вода в питних фонтанчиках на пляжах також виявилася не придатною для вживання через занадто високого вмісту заліза, марганцю, мікробів і кишкової палички.

Нещодавно Знай.uа повідомляв, що у Києві одне з місцевих озер забруднений небезпечними речовинами.

Нагадаємо, раніше На Прикарпатті відновлюють зруйновану залізницю - велика вода відрізала шлях поїздів. Стихія на Прикарпатті пошкодила більшу частину інфраструктури регіону, у тому числі і залізничні колії

Також «Знай.ua» писав, що Шланг зі смітника - жителі уцілілої частини будинку на Позняках знайшли можливу причину вибуху. Жителі уцілілої частини будинку заявляють про встановлення їм неякісних газових шлангів