Маленька дівчинка спробувала самостійно загасити масштабну пожежу, що сталася в одному з багатоповерхових будинків у Києві.

Про цю пригоду, повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Інцидент стався в середу, 22 липня близько 15:57 на вулиці Драгоманова у Києві. За інформацією ДСНС, пожежа почалася в одній із квартир на 23 поверсі 25-поверхового житлового будинку.

У повідомленні так само було сказано, що в момент загоряння в квартирі знаходилася 10-річна дівчинка. В сусідній кімнаті вона виявила вогонь, і не звертаючи уваги на власний страх спробувала самостійно загасити його.

Коли дівчинка зрозуміла, що її зусиль не достатньо, то вибігла на сходовий майданчик і почала кликати сусідів на допомогу. Сусіди ж викликали на адресу рятувальників.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
За інформацією ДСНС, у дівчинки зафіксовані опіки верхніх кінцівок I-II ступеня. Прибулі медики госпіталізували її у медзаклад.
Також, Кияни стали жертвами недоброякісного виробника варильних поверхонь через що ледь самі не постраждали.

Про історію, яка сталася з його друзями розповів Юрій Романенко в соціальній мережі фейсбук.

Так, київська сім'я придбала таку бажану обновку, нову варильну поверхню марки «Vento lux». Цю покупку вони здійснили 25 травня 2020 року в ТЦ “Будмайдан». Кияни обрали саме цю модель з-за того, що її порадив продавець, як саму надійну та якісну.
Нагадаємо, що в Києві, в столичному зоопарку, надали допомогу незвичайного «клієнтові» - крихітному дитинчаті летючої миші. Про це зоопарк повідомив на власній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що не так давно працівникам зоопарку довелося знайти дитинчат кажана безпосередньо на вулиці міста, малюки лежали на бруківці.

Як повідомляє портал "Знай.uа" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і стала "моделлю" – "Мою дівчину рвало"

Також "Знай.uа" писав, що в "АТБ" жінка наїхала на касирку з-за маски і пригрозили жорсткою розправою – "Обмежуєте мої права"

Ще портал Знай.uа повідомляв, що мама на хвилину відволіклася: смілива кішка врятувала життя немовляті.