У вівторок, 21 липня, Київ та його околиці накрило потужною зливою, який супроводжувався шквальним вітром. Про це повідомили в комунальному підприємстві "Київавтодор".

В результаті розгулу стихії в столиці було повалено дерева. Як завжди, не обійшлося без постраждалих - кілька автомобілів опинилися похованими під завалами гілок і дерев. Багато транспортні засоби, яким не пощастило опинитися на вулиці під час «маленького Апокаліпсису», вимагають ретельного ремонту або взагалі не підлягають подальшому відновленню.

Зокрема, потужною зливою виявилося затопленим перехрестя проспекту Перемоги та вулиці Шолуденка. Крім того, затопило ділянку на перетині вулиць Жилянської та Старовокзальної.

"Зокрема, на перетині проспекту Перемоги і вулиці Шолуденка, на перехресті вулиці Жилянській та Старовокзальній, відбулося різке підняття рівня води з колектора річки Либідь, що призвело до тимчасового застою води на проїжджій частині", - розповіли комунальники.

Весь вівторок працівникам комунальних служб за допомогою мотопомп, гідромоніторів, насосних станцій довелося ліквідовувати наслідки підтоплення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Шановні, потрібна реконструкція вулиці Ташкентської. Там взагалі немає зливостоку і розливається ціле море навіть після незначного дощу. Рух трамваїв зупиняється... Пан Alexandr Gustelev, чи є хоч в якійсь перспективі реальні плани по реконструкції? А то парк Партизанської слави вилизують, а поруч дорога вбита і трамвайні колії», - коментують повідомлення кияни.

Додамо, що раніше синоптики передбачали Києву "жовтий" рівень погодної небезпеки і попередили про можливе підтоплення. Незважаючи на ясний ранок, в решту дня погода у Києві була похмурою, почалася гроза.

Нагадаємо, раніше Хмельницький "поплив" після зливи - дороги і ринки затоплені, ягоди плавають в калюжах

Як повідомляє портал «Знай.ua» Синоптик розповіла, яким областях України готуватися до дощу 21 липня

Також «Знай.ua» писав, що Погода на 21 липня для всієї України: стихія обрушиться відразу на кілька областей