До мерії звернулися з ініціативою ввести заборону на пересування мототранспортом на Хрещатику в нічний час з 23.00 до 7.00.

На сайті Київської міської ради була зареєстрована відповідна петиція.

"Заборонити рухатися мототранспорту по вулиці Хрещатик в нічний час з 23.00 до 7.00, встановивши відповідні дорожні знаки "3.6. Рух мотоциклів заборонено" і "7.4.4. Час дії" на в'їздах на вулицю Хрещатик", - наголошується в тексті петиції.

Відзначимо, щоб петиція була розглянута Київрадою, вона зобов'язана набрати 10 000 голосів за 90 днів.

Нагадаємо, що на Київщині у дворі одного з будинків сталася дика ПП, жінка на Toyota збила дитину, який катався на велосипеді.

Про це повідомляє Київ Оперативний в соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що в понеділок, 20 липня на Київщині у місті Вишневому на вулиці Європейської, 26, сталося ДТП. Водій на автомобілі марки Toyota маневрувала у дворі і намагалася об'їхати інше авто, але не розрахувала і збила дитину. В цей час малюк катався на велосипеді у дворі біля будинку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також, в Києві п'яна жінка за кермом Peugeot влаштувала ДТП на парковці біля супермаркету.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook.

Інцидент стався 18 липня на парковці біля Мегамаркету на вулиці Антоновича. Нетвереза водій врізалася в автомобіль, а потім влаштувала поліцейським скандал з бійкою і роздяганням.

Раніше повідомлялося, що як повідомляє любительська спортивна команда Ешелон, 16 липня 2020 року, інцедент стався за участю велосипедистів та водія автомобіля марки Audi Q7.

Біля ТЦ Мануфактура колону обігнав автомобіль Audi, підрізавши при цьому кількох велосипедистів на початку колони.
Автор посту зазначив, що подібна агресивна поведінка власник автомобіля виявляв і раніше.

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві п'яна автоледі розбила машини сусідів і прикинулася пішоходом: "Я маю право випити!"

Як повідомляв Знай.uа , Toyota Supra Mk4 "припаркувалася" прямо на Honda, фото з місця ДТП