Голосіївський суд міста Києва продовжив термін слідства у справі про тортури і зґвалтування в Кагарлицком відділенні Обухівського відділу поліції до 6 місяців.

Про це повідомляє адвокат постраждалої Неллі Погребицької Олена Сотник на своїй сторінці в Facebook.

За словами Сотник, адвокат одного з підозрюваних заперечував проти подібного рішення суду, бо "так і не зміг зрозуміти, в чому складність кримінального провадження".

А сам підозрюваний Сулима був обурений тим, що "20 слідчих ДБР розслідує таку дрібну справу".

Неля Погребицька, яка постраждала від дій поліцейських в Кагарлику, після того, як їй дали державну охорону стала відчувати себе спокійніше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

В інтерв'ю ТСН дівчина розповіла, що до цього боялася приходити ввечері додому, так як їй часто погрожували.

Говорячи про покарання своїх кривдників, над якими скоро відбудеться суд, Погребицька висловила бажання, “щоб над ними познущалися, як вони”.

“Скільки знущалися над кагарлицькими хлопцями. На квартирі також били і знущалися над ними. Як я підняла це все – і вони написали заяви. І моїй сестрі говорив: "На трасі будеш стояти" – розповіла Неля.

Також дівчина уточнила, що Сулима приставав до її 14-річної сестри. Розповісти про це раніше вона боялася. Зважилася тільки зараз.

"Возив її без дозволу батьків. Возив її до чотирьох годин. За ноги чіпав Сергій Сулима", – розповіла Погребицька.

Нагадаємо, що в місті Кагарлик Київської області 25 травня внутрішня безпека Нацполіції затримала двох поліцейських місцевого відділення за підозрою в зґвалтуванні 25-річної дівчини.

У Державному бюро розслідувань почали розслідування і оголосили підозра 29-річному оперативникові Сергію Суліму і 35-річному начальника сектору кримінальної поліції відділення Миколі Кузиву.

26 травня обом поліцейським обрали запобіжний захід на два місяці у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

22 червня Апеляційний суд Києва розглянув апеляційні скарги адвокатів підозрюваних щодо зміни останнього запобіжного заходу і прийняв рішення залишити колишніх копів під вартою.

3 липня суд відправив під цілодобовий домашній арешт 27-річного оперуповноваженого поліції Євгена Трохименко, третього підозрюваного у тортурах в поліцейському відділі Кагарлика Нелі Погребицкой.

Знай.uа писав, що в Києві неадекват напав на жінку за кермом авто.

Нагадаємо, раніше у Києві невідомі побили іноземних студентів, а потім відкрили стрілянину. В ході бійки п'ятеро п'яних чоловіки кричали в бік постраждалих расистські висловлювання

Як повідомляє портал «Знай.ua» в Києві помітили молоду дівчину, яка вигулювала собаку з оголеними грудьми.Смілива киянка вирішила вигуляти свого вихованця на одній з центральних вулиць столиці