Стало відомо про те, що в елітному будинку під Києвом вперше кинули дитини. Безпрецедентний випадок.

Таким чином, повідомляється, що в приватному пологовому будинку «Лелека», який знаходиться недалеко від Києва, вперше за чотири роки роботи відмовилися від новонародженого малюка. Батьки просто не захотіли його забирати.

В елітному пологовому будинку Києва вперше кинули новонародженого малюка, фото: скріншот

Про це розповів директор пологового будинку Валерій Зукін на свій сторінці у соціальній мережі Facebook. Батьки вирішили написати відмову від дівчинки з-за того, що у неї були проблеми зі здоров'ям. А її лікуванням, новоспечені батьки займатися не хотіли, тому, прийняли таке рішення.

Він розповів, що ситуація вимагає медичної, невідкладної допомоги, але вилікувати це цілком реально. Бували випадки набагато гірше. Також, при цьому Валерій Зукін зазначив, що такий порок практично нереально діагностувати аж до самих пологів.

Популярні новини зараз
Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені Гени, які передає тільки мама: як вона формує характер і емоційний стан дитини Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине "Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти"
Показати ще

При цьому, батьки зовсім несподівано вирішили відмовитися від малюка. Просто встали і пішли. Ніби дитину і не було, просто забули.

З батьками проводили тривалу бесіду, переконували не відмовлятися від дитини, а спробувати зайнятися лікуванням, приводячи масу аргументів.

Однак, все це виявилося марно, і вони давно все вирішили. Дитина все ж залишився в дитбудинку, і для новонародженої дівчинки вже вибрали ім'я, а також почали оформляти всі необхідні документи.

Директор пологового будинку «Лелека» все ж сподівається, що батьки змінять свою думку, і повернуться за дитиною назад.

Зазначимо, пологовий будинок “Лелека”, який розташований в Пущі-Водиці під Києвом, є дуже популярними серед знаменитостей. У ньому, крім стандартних палат, є також люкси і VIP. Серед “клієнтів” пологового будинку – співачка Джамала, сім’я музиканта Сергія Бабкіна, і навіть лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viberщоб не пропустити найцікавіше

"Знай.іа" писав, що у Запоріжжі судять виховательку нелегального садка у якої на руках померла дитина.

Нагадаємо, раніше Молодий українець повісився в прямому ефірі і звинуватив у своїй смерті поліцейських

Як повідомляє портал "Знай.іа" Жінконенависника і засновника "Чоловічого держави" Позднякова зарізали в Туреччині - ЗМІ