Стало відомо про те, що мер Києва Віталій Кличко продовжує закривати очі на багатомільйонне розкрадання піску Тищенко і Комарницьким.

Таким чином, повідомляється, що компанія ВАТ «Мостобуд», яка знаходиться під контролем народного депутата від політичної сили «Слуга народу» Миколи Тищенка, а також «дивиться» по Києву Денисом Комарницьким, продовжує незаконно намивати пісок на місцевості, яка належить комунальним службам.

Такі дії повинні каратися, і є кримінальним злочином. На думку активістів, Віталій Кличко закривав, і продовжує закривати очі на такі протиправні дії.

Про це розповіли в сюжеті каналу “112 Україна”.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

“Пісок на мільйони гривень з-під носа правоохоронців, міста, міського голови, депутатів і суспільства витікає в невідомому напрямку. Точніше напрями відомі. У цьому місті без Комарницького, судячи по журналістським розслідуванням, не відбувається нічого. Це сьогодні завдання дивиться Комарницького, це завдання Тищенко”, – заявив депутат Київради Ігор Мірошниченко.

Журналісти «112 Україна» відзначили, що представники комунального підприємства «Киевблагоустрой» неодноразово хотіли зняти паркан на ділянці. Там постійно активісти мітингують, які блокують, щоб вивозився пісок.

Але, в той же час, співробітники даної площадки з намиву не хочуть і відмовляються надавати якісь документи, які дозволяють це робити. При всьому цьому, вони навіть не представляються.

Депутат при цьому підкреслив, що є скарга на Міністерство юстиції, яка була направлена ще 17 червня. А якщо Віталій Кличко не хоче її розглядати, то це може означати тільки одне – йому також йде відкат від цієї схеми.

З-за злочинного намиву піску, який був організований Миколою Тищенко та Денисом Комарницьким, кияни продовжують втрачати мільйони гривень, і плюс до цього страждає і екосистема.

Нагадаємо жеитло за копійки: де на Закарпатті купити пентхаус за ціною одинички.

Як повідомляв Знай. ua купити квартиру в Києві - у скільки обійдуться заповітні метри в розпал карантину.

Також Знай. іа писав, що у Польщі підпалили заробітчан з України.