Під верховною Радою побудували «картковий будиночок» з особою вічного російського президента Володимира Путіна. Конструкція з величезних карт з'явилася перед центральним входом у Верховну Раду. Про це пише Телеграм-канал Київ Зараз.

Картковий будиночок для Путіна під Верховною Радою Фото: Київ Зараз

Перед входом в український парламент художник з Донецька влаштував перформанс. Сергій Захаров сконструював будиночок з великих карт. В основі конструкції стоять карти з Джокером, у якого обличчя Путіна.

Як з'ясувалося, акція була спрямована на залучення уваги до військових злочинів Російської Федерації на Донбасі.

Картковий будиночок під ВР Фото: скріншот

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як відомо, на Донеччині продовжують обстріли, військові дії активізуються в нічний час. Також окупанти продовжують знущатися над жителями окупованих раойнов Донбасу. Вони закрили блокпости на лінії зіткнення під виглядом карантину. після цього багато випускників шкіл, які планували вступати до Вузів на підконтрольній території Україні не змогли виїхати і подати документи.

Варто нагадати, що Знай показав, як працюють сапери на Донбасі. Відточений кожен рух, адже помилка може коштувати життя. Вони кажуть, що якщо можна обійти вибухонебезпечний ділянку, то треба це зробити. Якщо ж ні, то в справу вступає еліта саперної справи. 93 ОМБр опублікувала в мережі розповіді про будні саперів і про службу на Донбасі.

Крім того, Знай повідомляв, що 20 липня, стало відомо про раптову смерть підполковника поліції головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Андрія Веляника. Він пройшов війну в Косово в якості міжнародного миротворця, а потім став на захист України, коли Росія почала агресію проти нашої країни. Без батька і чоловіка залишилися дружина і двоє дітей. Колеги висловилися про померлого, як про чесну, стійкому і розважливому людині.

Нещодавно Знай передавав, що бої на Донбасі не вщухають, продовжують гинути українські захисники. Згідно з даними штабу ООС на Донбасі терористи-окупанти 17 разів порушили режим тиші. Ворог обстрілював українські позиції з заборонених Мінськими угодами озброєнь. Крім того, українські провини заявили, що жодна дія окупантів не залишається без відповіді. В черговий раз вони це довели на ділі. Розвідка ВСУ принесла звістку про те. Що під час нічних обстрілів і відповідей ВСУ були поранені окупанти та 1 загинула.