У Києві під Верховною Радою триває акція протесту, влаштована «Всеукраїнською аграрною радою». Аграрії вирішили «відзначитися» і принесли під ВР тушу мертвої свині в труні. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі журналіст Богдан Амінов.

Як відомо, сьогодні народні обранці мають працювати над розглядом одинадцяти законопроектів, які стосуються дозволу на продаж землі в Україні. Проти такого рішення виступають багато партії, громадські організації та весь український агробізнесу.

Цього разу прийняття законів супроводжується незвичайним перформансом перед Радою: тіло свині помістили в труну і оточили вінками. Моторошне видовище викликає негативну реакцію.

За задумом організаторів акції, так виглядає «похорон українського тваринництва», і вважають, що своєї мети їм вдалося досягти – спостерігачам від побаченого не по собі.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Свиня в труні під ВР, фото: Богдан Амінов

"Символічний «похорон» уособлює майбутнє тваринництва в Україні, яке приречене на загибель у разі впровадження «дикого» ринку землі", - кажуть організатори.

«Справжня свиня. Ляшка з коровою під ВР переплюнули однозначно", - зазначає журналіст.

Нагадаємо, раніше земельна реформа викликала масові протести під радою

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пальчевський пояснив падіння рейтингу зеленського

Також Знай.uа" писав, що Мендель звернулася до українців на тему земельної реформи.