Стало відомо про те, що в Києві, на одній із станцій метрополітену, чоловік у стані алкогольного сп'яніння справив нужду прямо на рейки.

Таким чином, повідомляється, що чоловікові було видно, що він ледь стоїть на ногах. Пощастило, що він не звалився прямо на рейки, інакше, ще невідомо чим би це все закінчилося.

Невідомо, чи застосовувалися якісь санкції проти нього співробітниками правоохоронних органів.

Відповідне відео опубліковано в співтоваристві "Типовий Київ" у Facebook. Стався цей інцидент ближче до ночі, на станції київського метрополітену " Гідропарк.

"Гідропарк. Коментарі за вами", - коротко підписав автор публікації.
При цьому, більшість коментатором під публікацією були обурені таким потворним поведінкою чоловіка.

Вони також нагадали, що на кожній станції повинні чергувати співробітники правоохоронних органів. А деякі зазначили, що чоловік був хоча б в захисній масці, вже добре.

"Всі пишуть про те, що немає туалетів. А мені здається, такі люди і біля туалетів будуть справляти нужду, показуючи свою аморальність. Тут вже справа не в алкоголі, а в самих людях. Як би не вистачало туалетів, можна знайти місце не таке людне", "Взагалі-то, таких п'яних в метро пропускати заборонено. За правилами безпеки метрополітену", "Зате в масці, які до нього претензії?».

Кияни, стурбовані зростанням злочинності в рідному місті і випадками нападів неадекватних громадян на перехожих, вимагають від міської влади встановити на столичних вулицях так звані «тривожні кнопки». Відповідну петицію опублікували на сайті Київської міської державної адміністрації.

Автором петиції городянин став Анатолій Лейко.

"Пропоную метою забезпечення максимальної безпеки всіх жителів Києва встановити в громадських місцях тривожні кнопки екстреного виклику поліції", - написав він у зверненні до КМДА.

Нагадаємо, Знай писав, що в київському метро зафіксовані порушення карантину.

Також Знай передавав, що у Києві змінили правила отримання пільг за проїзд у транспорті.

Нещодавно Знай повідомляв, що в київському метро жінка закликала зняти маски.