Популярна українська артистка Вєрка Сердючка (Андрій Данилко) скупалася в одному з київських фонтанів на Хрещатику. Разом із зіркою також була і її "мама" (Інна Білоконь).

Колектив "Verka Serduchka & Band" здивували киян несподіваним, але яскравим і спекотним виступом. Артисти не тільки викупалися у фонтані, але й поспілкувалися з перехожими і пригощали шампанським.

Учасники колективу Сердючки завзято танцювали під пісню "Make it rain champagne".

Такий зірковий перфоманс однак обійшовся зірці без дорогих спецефектів і сцени.

Вєрка Сердючка, фото з вільних джерел
Вєрка Сердючка, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вєрка Сердючка, як виявилося, таким чином вирішила влаштувати справжнім імпровізований концерт - це були спеціальні зйомки святкового концерту для телеканалу "Україна". Канал знімає шоу "З Днем народження, Україно!" до Дня незалежності України 24 серпня.

Сердючка, скріншоти

Шоу пройде у форматі відео-подорожі по країні, гідами в якому будуть популярні українські артисти.

Свято наближається! Харків, Дніпро, Київ і далі Україною, щоб 24 серпня все побачити на Телеканал Україна #святковешоу #зднемнародженняукраїно

Geplaatst door Марія Пінчук op Zondag 19 juli 2020

Також, мер Києва Віталій Кличко голосно відсвяткував своє 49-річчя під супровід живої музики і гуркіт салюту.

Про це повідомляє інформаційний портал Аѕрі.сом.

Так, у неділю 19 липня градоначальник столиці Віталій Кличко відзначив свій 49-й день народження. Святкування відбулося в одному із закладів під Києвом.

Зазначимо, що святкування Дня народження Кличко проходило під відкритим небом і супроводжувалося живою музикою. На Дні народженні була присутня група "Не кажи мамі". Вони і забезпечували винуватцю і гостям свята гарний настрій.

Раніше портал "Знай.uа" писав, як Молодий Данилко розповів про створення образу Вєрки Сердючки – "Як-то "зловив" провідницю... "
Також портал "Знай.uа" писав, як "Привид" Сердючки досі дістає Данилко – "Ховався в туалеті"
Також нагадаємо, що Вєрка Сердючка розповіла рецепт від зарази ще в 90-е - китайським антибіотиків не довіряє