У Києві розшукують безвісти зниклого чоловіка, який пішов з дому та так і не повернувся

Про це повідомляє "Київ оперативний" в соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що в Києві рідні оголосили в розшук Віталія Казимко. Повідомляється, що чоловік зник 18 липня в районі бульвару Перова. Чоловік приїхав на Воскресенку для ремонту автомобіля ГАЗель.

Рідні оголосили в розшук Віталія Казимко, фото: Київ Оперативний


Через деякий час він виїхав на велосипеді з території стоянки і безслідно зник. Телефон Віталія залишився в автомобілі на тій же стоянці. Зараз про його місцезнаходження нічого невідомо.

Уважно придивіться до фотографії, якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцезнаходження, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я чоловіка. Не будьте байдужі.

До речі, в Києві безвісти зник чоловік, який скористався сервісом «блаблакар», щоб дістатися в інше місто.

Так, стало відомо, що зник керівник ГО «Будинок милосердя Київ» - Кучапин Олексій Юрійович, 09.08.1980 року народження. Відомо, що 16 липня він розповів своїм рідним і знайомим, що їде з Києва у Дніпро через сервіс «блаблакар». Після цього зв'язок з чоловіком обірвався, зараз про його місцезнаходження нічого невідомо. Телефон зниклого відключений.

Кучапин Олексій Юрійович

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Особливі прикмети зниклого: зріст 174 см, вага 90 кг Чоловік був одягнений у сіру футболку, коричневі шорти, сині кросівки, бежеву кепку. Також, з собою був зелений рюкзак.

Якщо ви бачили цього чоловіка, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або за номером телефону 0992640268.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом зникла 14-річна красуня, батьки не сплять другу добу.

Як повідомляв Знай.uа , під Запоріжжям діти розшукують батька, пішов і пропав: "Втратив пам'ять після смерті дружини…"