Як повідомляє прес-служба «Київводфонду», в 4-х пробах води зі столичних бюветів не в порядку вміст марганцю і заліза, а в 8-ми не відповідають нормі показники епідемічної безпеки.

«Відхилення від норми виявлено за такими адресами: вулиця Кирилівська, д. 99; вул. Вітряні Гори, д. 2; вул. Кобзарська, д. 2; вул. Івана Виговського, д. 12; вул. Туполєва, д. 22-б; вул. Туполєва, д. 16-д; перетин вулиць Ружинської та Тешебаєва», йдеться в повідомленні.

Також варто відзначити, що пляжний сезон в самому розпалі, саме час обрати безпечний пляж для відпочинку. Головне управління Держпродспоживслужбы провело мікробіологічні та санітарно-хімічні дослідження найпопулярніших пляжів серед киян, і виявило критичні порушення норм Державних санітарних правил розміщення, улаштування та експлуатації оздоровчих закладів в пробах води, взятих з пляжів.

Нагадаємо, що в Києві один з будинків у Дарницькому районі почав розвалюватися з усіх боків.

Місцеві жителі опублікували шокуюче фото і звернулися до столичної влади з проханням вжити заходів у групі "Дарниця Live" в соцмережі Фейсбук.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Постраждалий будинок стоїть за адресою Драгоманова, 31Б . Як можна помітити на опублікованому фото, то в стіні з'явилася величезна тріщина, через яку частину будівлі практично відпала.

Нещодавно Знай.uа повідомляв, що у Києві одне з місцевих озер забруднений небезпечними речовинами.

Нагадаємо, раніше На Прикарпатті відновлюють зруйновану залізницю - велика вода відрізала шлях поїздів. Стихія на Прикарпатті пошкодила більшу частину інфраструктури регіону, у тому числі і залізничні колії

Також «Знай.ua» писав, що Шланг зі смітника - жителі уцілілої частини будинку на Позняках знайшли можливу причину вибуху. Жителі уцілілої частини будинку заявляють про встановлення їм неякісних газових шлангів