До четвертої річниці загибелі на вулиці Франка відкрили меморіал Павла Шеремета.

Про це повідомляє інформаційний портал Українська правда.

Так, стало відомо, що до четвертої річниці загибелі, на вулиці Франка відкрили меморіал Павла Шеремета. Меморіал встановили на місці, де 20 липня 2016 року загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Зазначимо, що меморіал зробили у вигляді білого аркуша паперу з ім’ям та прізвищем вбитого журналіста.

Фото: “Українська правда”


Сьогодні, у понеділок, 20 липня четверта річниця з дня смерті журналіста. Зазначимо, що Павло Шеремет загинув у Києві, в результаті вибуху автомобіля о 7:45 ранку, машина вибухнула на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка, навпроти McDonald's.

Згодом стало відомо, що, ймовірно, вибух стався через безоболонковий саморобний вибуховий пристрій, який скоріше за все, керувався дистанційно. Для вбивства використали елементи протипіхотної міни МОН-50.

Павло Шеремет похований 23 липня 2016 року у Мінську на Північному цвинтарі.

❗️В память о 4-ой годовщине убийства Павла Шеремета на месте взрыва машины в Киеве установили именной памятник - https://t.me/joinchat/AAAAAEs2DrjBFfYHcsecJQ Как сообщает наш журналист, монумент открыли по адресу Богдана Хмельницкого, 40. На месте события журналисты и те, кто знали Павла Шеремета лично. Они возлагают цветы. PavlovskyNEWS

Geplaatst door Pavlovsky News op Zondag 19 juli 2020

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До слова, суд в четвертий раз переніс розгляд апеляційної скарги адвокатів Андрія Антоненка щодо обрання йому запобіжного заходу

Наступного разу Феміда збереться в понеділок, 13 липня, о 10.30. А причиною сьогоднішнього відтермінування розгляду стало те, що прокурори загубили том обвинувачення (це 140 сторінок) по дорозі до суду, повідомляється у трансляції засідання.

Адвокати Антоненка запропонували викликати кур'єра на місце втрати, але суд відмовив у продовженні засідання, оскільки йому необхідний час для ознайомлення з матеріалами.

Колегія Апеляційного суду дала прокуратурі 3 дні на пошук матеріалів. Також прокурори не внесли в обвинувачення зміну статей, які мають на увазі посилення запобіжного заходу для Антоненка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальний суддя Сергій Вовк взяв самовідвід у справі про вбивство Шеремета

Як повідомляв портал Знай.ua, підозрювані у вбивстві Павла Шеремета: хто вони та що про них відомо

Також Знай.ua писав, у Нацполіції гасили пожежу – справа Павла Шеремета постраждала від вогню і води