У ніч на 10 червня в Києві сталося загоряння у Головного слідчого управління Міністерства внутрішніх справ. Про загорання повідомив Київ Оперативний на сторінці в Facebook.

Як виявилося, пожежа почалася в будівлі на вулиці Набережне шосе, 25. На відзнятому відео видно, що у будівлі стоять кілька пожежних машин і гасять вогонь. За відомостями, отриманими представниками Київ Оперативний, займання сталося у приміщенні, де зберігалися речові докази.

Сегодня, ближе к утру, загорелось здание по адресу Набережное шоссе, 25. «Злые языки» говорят, что горело следственное управление МВД. Проход/проезд был закрыт, поэтому более точно рассмотреть, что именно горит, не удалось🤷🏻‍♂️

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 10 juni 2020

У Міністерстві внутрішніх справ офіційних коментарів з приводу події вночі не давали. Однак Країна.юа повідомляє з посиланням на власні итсочники, що сильного горіння в кабінетах слідчих не було. Однак документи і справи все ж таки постраждали від води.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Також правоохоронці не підтвердили повну втрату будь-яких справ або окремих їх частин. Не всі документи зберігалися в сейфах, тому волога при гасінні пожежі заподіяла шкоду.

Правоохоронці сушать документи після пожежі Фото: Країна

Примітно, що пожежа сталася в будівлі, де працюють слідчі в особливо важливих справах. В роботі у них перебувають справи про вбивство Павла Шеремета, про інших великих розкраданнях і про бандитизм. Тому після розбору безладу від пожежі правоохоронці можуть не дорахуватися якихось томів справ.

Після пожежі співробітники стали виносити документи і речі на вулицю, щоб просушити їх на сонці. Поліція проганяє всіх, хто намагається підійти ближче і подивитися, що сталося.