У Києві безвісти зник чоловік, який скористався сервісом «блаблакар», щоб дістатися в інше місто.

Про це повідомляє Київ Оперативний в соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що зник керівник ГО «Будинок милосердя Київ» - Кучапин Олексій Юрійович, 09.08.1980 року народження. Відомо, що 16 липня він розповів своїм рідним і знайомим, що їде з Києва у Дніпро через сервіс «блаблакар». Після цього зв'язок з чоловіком обірвався, зараз про його місцезнаходження нічого невідомо. Телефон зниклого відключений.

Кучапин Олексій Юрійович


Особливі прикмети зниклого: зріст 174 см, вага 90 кг Чоловік був одягнений у сіру футболку, коричневі шорти, сині кросівки, бежеву кепку. Також, з собою був зелений рюкзак.

Уважно придивіться до цієї фотографії, якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцезнаходження, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або за номером телефону 0992640268. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я чоловіка.

Внимание! #Розыск! Пропал руководитель ГО «Дом милосердия Киев» - Кучапин Алексей Юрьевич, 09.08.1980 года рождения. 16...

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 19 juli 2020

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Варто нагадати, що на Львівщині розшукують 32-річного чоловіка. У селі Братковичі Городоцького району розшукують безвісти зниклого Шніцар Михайла 1988 року народження. Відомо, що він вийшов з дому в понеділок, 13 липня близько 20:30 і не повернувся додому. Зараз про його місцезнаходження нічого не відомо. Телефон чоловіка відключений.

Шніцар Михайло / фото: Олена Стасів у Facebook

Уважно придивіться до фотографії якщо ви бачили цю людину чи знаєте що-небудь про його місцезнаходження, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або за номером телефону 0972256442. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я людини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом зникла 14-річна красуня, батьки не сплять другу добу.

Як повідомляв Знай.uа , під Запоріжжям діти розшукують батька, пішов і пропав: "Втратив пам'ять після смерті дружини…"