Свідки вибуху біля станції метро "Шулявська" в Києві бачили, що до інциденту причетні четверо підлітків

Про це повідомляє видання "Сегодня", посилаючись на слова спікера МВС Артема Шевченка.

Так, стало відомо, що свідки вибуху біля станції метро "Шулявська" в Києві 17 липня розповіли, що підкинули вибухівку 4 підлітка. Відзначається, що хулігани кинули в урну пакет з вибухівкою, після чого сталася НП і постраждав перехожий. Підлітки одразу втекли з місця інциденту.

Також відомо, що в результаті цього інциденту постраждав чоловік. Киянин отримав травму ноги від уламків розбитого вибухом скла вхідних дверей. Потерпілому надали медичну допомогу на місці.

Зараз правоохоронці встановлюють всі подробиці та деталі інциденту. Триває слідство.

Варто нагадати, що в Києві в п'ятницю, 17 липня, о 20:10 по спецлінії 102 надійшла інформація про те, що на проспекті Перемоги біля входу на станцію метро "Шулявська" стався вибух. В результаті інциденту постраждав чоловік, який проходив повз станції. Відомо, що його вже госпіталізували.

За викликом негайно виїхали наряди поліції, слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи та представники інших профільних служб.

Видео 18+ Взрыв на метро Шулявской Со слов очевидцев взорвалась урна с мусором. Недалеко от неё стоял мужчина, который пострадал. Обстоятельства этого происшествия выясняются

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 17 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, в метро Харкова назріває скандал і бунт співробітників. Все з-за того, що їм не виплачують зарплати з березня місяця. Співробітників залякує начальство і загрожує звільненням, тому багато відмовилися говорити про проблеми підприємства.

Як повідомляв портал Знай.ua , в харківському метро після страйку машиністів зменшили интервали між поїздами до 11 хвилин і з-за цього на платформах почали збиратися натовпи людей.

Також портал Знай.ua писав, що у четвер, 16 липня, в Києві відбулося дике ДТП. Водій Daewoo збив хлопчика, який вискочив на дорогу на велосипеді.