У Києві в одному з районів міста безвісти зникла пенсіонерка, вона просто вийшла з дому і не повернулася.

Про це повідомляє Київ Оперативний в соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що в Києві на Оболоні шукають безвісти зниклу пенсіонерку Анкару Леонідівну. Відомо, що жінка 1936 року народження вийшла з дому в середу, 15 липня і не повернулася. Зараз про її місцезнаходження нічого невідомо.

Фото: Київ Оперативний


Особливі прикмети зниклої: на вигляд 80-85, волосся сиве, середньої статури.

Якщо ви бачили цю жінку чи знаєте щось про її місцезнаходження, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або ж за номером телефону родичів 0633633001. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я жінки, не будьте байдужі.

#Внимание #Розыск Оболонь. Вышла из дома и не вернулась Анкара Леонидовна 1936г.р. Последний раз родственники ее видели 15.07.2020. Если увидите, звоните 0633633001

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 17 juli 2020

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До речі, у Львові поліція розшукує 62-річну жінку, яка більше тижня не виходить на зв'язок. Детальніше про прикмети і зникнення жінки розповів депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Повідомляється, що з початку липня 2020 року розшукується Сенишин Тамара, яка не виходила на зв'язок з зазначеної дати. За словами її сина, який і повідомив про зникнення в поліцію, він останній раз бачив матір 8 липня, коли приїжджав до неї в гості. З тих пір він її більше не бачив. Відомо, що жінка проживає у Львові на проспекті В'ячеслава Чорновола.

Свій особистий мобільний телефон Тамара залишила вдома, тому зв'язатися з нею немає можливості. Додому не поверталася по нинішній час.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом зникла 14-річна красуня, батьки не сплять другу добу. За даними правоохоронців, неповнолітній Аліні Басюк – лише 14 років.

Як повідомляв Знай.uа , під Запоріжжям діти розшукують батька, пішов і пропав: "Втратив пам'ять після смерті дружини…"

Отмечается, що літній чоловік Михайло Усков почав страждати провалами в пам'яті недавно - після того, як померла його дружина.

Також Знай.uа писав, що під Харковом пропав молодий атлет - батьки хлопця просять про допомогу.

Як стало відомо, Валерій Іванович Бойко 2000 року народження пішов з дому 6 червня і до теперішнього часу його місцезнаходження не відомо.