Стало відомо про те, що Україна втратила ще одного героя. Був чудовою людиною і професійним парамедиком.

Таким чином, повідомляється, що під час чергової провокації бойовиків на Донбасі, в понеділок, 13 липня загинув військовий медик Микола Илин. У нього було позывное «Естонець».

Справа в тому, що він був громадянином країни Естонія, однак, проживав місті Біла Церква, що на Київщині. Перед цим він проживав в Білорусі, але, переїхав звідти з-за масових арештів опозиції.

Хоч він і не отримав українське громадянство, і був громадянином іншої країни, він вважав за честь воювати проти Російської Федерації, так як вважав їх агресорами. Про це повідомило спільнота «Медичний відділ» у соціальній мережі Facebook.

УКРАЇНА ВТРАТИЛА ЩЕ ОДНОГО СИНА — ХОРОШУ ЛЮДИНУ ТА ПРОФЕСІЙНОГО ПАРАМЕДИКА Під час провокації бойовиків на Донбасі 13...

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще
Geplaatst door Медичний відділ op Woensdag 15 juli 2020

Загинув Микола Илин під час чергового, цинічного обстрілу бойовиків. В цей час він просто намагався врятувати пораненого бійця, який постраждав незадовго до цього.

Чоловік став дев'яностих медиком, який загинув російсько-українській війні. І найімовірніше, незважаючи на новини, що приходять з Донбасу з закликом «Перестань стріляти» - припинити обстріли не вийде, так як окупанти і далі цинічно продовжують це робити, і страждають також і медики, які могли врятувати тисячі життів.

Знайомі загиблого згадують його як дуже світлого, доброго людини, який при всьому цьому був професіоналом своєї справи.

У публікації, яка прикріплена вище, можна прочитати, які слова про нього говорять побратими після загибелі.

За добу 16 липня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушували режим припинення вогню. Вони використовували заборонені до використання артилерійські системи калібру 122 мм, 120-ти і 82-х мм міномети, гранатомети різних систем, зенітні установки, великокаліберні кулемети, снайперське зброю. Про це повідомили в прес-службі ООС на Facebook.

За добу в результаті обстрілом ворожих троє захисників Об'єднаних сил отримали поранення, а ще один воїн – бойову травму. Їх оперативно евакуювали в лікувальні заклади.

Ворог припинив свою активність після адекватної відповіді українських воїнів штатним озброєнням. За добу нашим солдатам вдалося знищити одного і поранити двох.

Нагадаємо, воїни ЗСУ на Донбасі розгромили атаку путінських бойовиків, ліквідували двох.

Як повідомляв Знай. ua, Донбас палає від звірства бойовиків, окупанти накрили захисників.

Також Знай. ua писав, що як наші воїни змагаються за звання кращої групи спецпризначення.