Стало відомо про те, що на виїзді з Києва були помічені міцні чоловіки, які контролюють підвезення пасажирів. 90-ті знову повертаються?

Таким чином, повідомляється, що поле того, як у Броварах, що на Київщині, сталася НП, коли між кураторами «маршрутників» почалася масштабна перестрілка, на станції метро «Лісова».

На виїзді з Києва помітили міцних чоловіків, контролюючих підвезення пасажирів, фото: скріншот публікації з соціальної мережі Facebook

Про це на своїй сторінці в соціальних мережах пише користувач Юлія Сергіївна. Вона зупинилася біля станції метро «Лісова» для того, щоб придбати в одному з найближчих кіосків води. Після цього, до неї підійшов молодий чоловік і почав говорити про те, що в цьому місці брати пасажирів не можна.

«Двоє чоловіків, що сидять в „Лексусі“, слідкують за машинами, останавливающимися вздовж дороги… Час від часу підходять і проводячи роз'яснювальну бесіду. Але, адже не заради закону, а ось заради тих маршруток на фото… Поговорила з продавцем кави. Той каже, що „дах“ броварська, перевізники нові „мерседеси“ за полтавськими номерами» - пише дівчина.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ця стоянка з'явилася в столиці через півтора місяця після резонансної перестрілки в Броварах між кримінальними угрупуваннями через розподіл маршрутних перевезень.

І при цьому, як стало відомо, це не офіційні маршрутники. Під цим постом користувач мережі зазначила Національну поліцію.

Что вы знаете о маршруточниках? Помните перестрелку в Бровары и якобы задержанных Винницких бандюков и передел рынка...

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 15 juli 2020

Також, про цьому інциденті написало спільнота «Київ Оперативний» в одній із соціальних мереж. Ситуація не найприємніша. Залишається сподіватися, що поліція звернути на це увагу.

Нагадаємо, що під Києвом обстріляли маршрутку, копи хапають всіх підряд - "У місті йде війна".

Як повідомляв портал "Знай.іа" у вівторок, 11 лютого, у Київській області сталося трагічне ДТП за участю вантажівки і легковика, є загиблі.

"Знай.іа" писав, що вівторок у Львові розпочався з аварії - Lexus влетів у припаркований автомобіль патрульної поліції.