На виборах київського міського голови провладну партію «Слуга народу» може представляти Ірина Верещук.

"Верещук є найбільш реальним кандидатом від партії "Слуга народу" у мери Києва за підсумками праймеріз", - повідомило джерело в партії.

Фракція "Слуга народу" на своєму засіданні у четвер, 16 липня, проведе внутрішньопартійні праймеріз кандидатів для участі у виборах мера Києва. Офіційно у праймеріз візьмуть участь п'ять депутатів.

Щоб офіційно запустити процес, необхідно формальне рішення фракції і слово президента України Володимира Зеленського, яке буде озвучено ввечері в Парковому.

Ірина Верещук, Главком
Ірина Верещук, Главком

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

"Я не коментувала, коли говорили, що я не потрапляю навіть в похибку, також і коли говорили, що я фаворит, тому що мова йде про оціночних звуженнях. У мене немає підстав вважати, що я фаворит чи що я лузер. Сьогодні відбудеться засідання фракції Слуга народу, де пройде презентація програм кожного з кандидатів. Потім голосування від депутатів, підрахунок голосів. Виходить, що комусь депутати віддають перевагу, той кандидат і отримує один бал. Другий бал дає президент, а третій соціологія, я не знаю результат цих досліджень, але сподіваюся, що у мене не менше, ніж у інших кандидатів",- розповіла Верещук.

У праймеріз "Слуги народу" на кандидата в мери Києва приймають участь Ірина Верещук, Микола Тищенко, Олександр Дубинський, Олександр Качур Дмитро Гурін, як повідомлялося.

Нагадаємо, вибори міського голови Києва, як і інші місцеві вибори, призначені на 25 жовтня 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Фесенко назвав Пальчевського головним опонентом Кличко в другому турі

Як повідомляє портал «Знай.ua» Руслан Марцінків спростував чутки про зміну партії на майбутніх виборах

Також «Знай.ua» писав, що Дмитро Гурін, який є народним депутатом політичної сили «Слуга народу» планує брати участь у партійному праймеріз з вибору кандидатури на посаду мера Києва