Нардеп і відомий ресторатор Микола Тищенко потрусив задом в автомобілі.

Блогер Денис П'ятигорець опублікував відео з ресторатором і господарем "Велюру" на своїй Facebook-сторінці.

Так, в мережі з'явилося епічне відео зі скандальним нардепом партії "Слуга Народу" Миколою Тищенком. Хоча відеоролик не свіжий, але блогер вирішив пожартувати на тему ситуації в країні.

Скріншоти


"Темники "Слуги народу" про "в країні *опа, але ми не винні, винен коронавірус" - сумне га*но. Людям таке незрозуміло. Особливо шанувальникам "Слуг". Їм взагалі таке складно. Їм би якийсь відосик, щоб все їм пояснили. Але, на щастя, є Коля Тищенко, який прокоментував ситуацію в країні простий пантомімою", - іронічно підписав П'ятигорець відео.

Темники «Слуги народу» про «в країні жопа, але ми не винні-винен коронавірус» - унилоє гавно. Людям таке не понятно. Особливо прихильникам «Слуг». Тим вобщє такоє сложно. Їм би якийсь відосік, щоб все їм пояснили. Але, на щастя, є Коля Тіщенко, який прокоментував ситуацію в країні простою пантомімою 🙂

Geplaatst door Denis Pyatigorets op Woensdag 15 juli 2020

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


Користувачі мережі неоднозначно відреагували на дикі танці Тищенко.

"Що це чи хто? Депутат ВРУ? СильнО", "Сумно, що люди ще на щось сподівалися, голосуючи за блазнів!", "Розстріляти", "І навіщо я на це глянула? Нічого нового, але зуби піду чистити. Бридко", "Коли я дивилася його програму"Ревізор". Він там був серйозний і ввічливий", "Хто його обирав? Мама мія", "Хворі люди!", "За що нам це????", "На мера він вже точно забив", "Фу блін, як це роздивитися тепер?", "Гортаю стрічку. Смерть медика в АТО. Танцююча жопа Тищенка ", - такі коментарі залишили користувачі мережі під відео.

Скріншоти

Скріншоти

Скріншоти

Скріншоти

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Микола Тищенко, який нещодавно очолив партійний осередок в столиці, не зміг відповісти на питання, чому його ресторан "Велюр" працює до ранку всупереч карантинної заборони на роботу закладів громадського харчування після 23:00.

Як повідомляв портал Знай.ua , у середу, 15 липня, під будівлею Кабінету міністрів України ресторатори провели акцію протесту. Люди виступали проти обмеження роботи закладів громадського харчування та розваг після 23:00. Крім того, ресторатори незадоволені тим, що в нічний час працював ресторан "Велюр" Миколи Тищенка.

Також портал Знай.ua писав, що Дмитро Гурін, який є народним депутатом політичної сили "Слуга народу" планує брати участь у партійному праймеріз щодо вибору кандидатури на посаду мера міста слідом за Миколою Тищенко.