Стало відомо про те, що під Верховною Радою відбувся черговий мітинг, і журналістам вдалося поговорити з однією з активісток.

Таким чином, повідомляється, що за її словами, вони прийшли під стіни парламенту для того, щоб показати, що українці – мобилизованная нація. І мова – одне з цих питань.

І активістку трохи хвилює публіка, яка зібралася там. І до речі, там під прапорами Європейської Солідарності були люди, які раніше голосували за Володимира Зеленського. У такий спосіб вона хотіла донести, що мітинг проплачений Петром Порошенком. "Європейська Солідарність вже сідає в калюжу".

Саме тому, жінка закликала всіх націоналістів, не займатися саморекламою, не скакати по сцені, а нарешті-то брати в руки зброю. Вистачить слів, і потрібно переходити до дій.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Олігархи борються лише за свої гроші, а не за інтереси нації.

Також, жінка зазначила, що за всі роки своєї каденції, Петро Порошенко прийняв мовний закон в останній день. Хоча, від нього вимагалося багато, але йому було все одно.

Даний ролик опублікували в Telegram-каналі Klymenko Time. Вони підписали даний пост: «Петро Олексійович, тут така зрада підкралася. Агентка Кремля виступає, не інакше. Ну а решта сказане нею залишимо на оцінку наших читачів і тих, кому це належить оцінювати - мабуть, правоохоронців».

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що рлава партії "Батьківщина" і вічна опозиціонерка Юлія Тимошенко в середу, 15 липня, очолила акцію протесту проти гробального скорочення районів в українських містах.

Так, в цей день під стінами Верховної Ради зібралося сотні мітингувальників з вимогою прибрати з порядку денного засідання ВР проект постанови № 3650 "Про утворення і ліквідації районів".

Нагадаємо, 15 липня під будівлею Верховної Ради знову сталася сутичка між співробітниками правоохоронних органів.

Як повідомляв портал Знай.иа, Юлія Тимошенко попалася в залі засідання українського парламенту за переглядом музичного кліпу.

Також портал Знай.иа писав, що пленарне засідання Верховної Ради почалося з продовження розгляду поправок до скандального законопроекту № 2285-д "Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор" і, незважаючи на негативне ставлення багатьох нардепів до його положень, "азартна реформа" була все ж прийнята у другому читанні.