У Києві правоохоронці врятували українського бізнесмена Сергія Ткаченка, якого викрали два тижні тому і утримували в підвалі.

Про це глава МВС Арсен Аваков розповів на своїй сторінці в Twitter. Він також опублікував фотографії потерпілого.

викрадення бізнесмена, фото: Арсен Аваков (Twitter)
викрадення бізнесмена, фото: Арсен Аваков (Twitter)

Як з'ясували поліцейські, 1 липня підприємця родом з Криму викрали в Києві і силою утримували під замком. Лише через два тижні чоловіка звільнили з полону і знову допомогли побачити близьких.

викрадення бізнесмена, фото: Арсен Аваков (Twitter)
викрадення бізнесмена, фото: Арсен Аваков (Twitter)

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"В результаті чітких та злагоджених дій поліції тільки що був звільнений підприємець С. Ткаченко, якого викрали у Києві 1 липня. Два тижні його тримали в наручниках у підвалі. Троє зловмисників затримано. Підприємець повертається до своєї сім'ї" - повідомив Аваков.

На одному з фото показали, в яких умовах утримували Сергія. Йому доводилося спати на підлозі і жити в тісноті. Крім того, викрадачі прикували чоловіка до батареї наручниками, які залишили на зап'ястях помітні сліди. Судячи з усього, годували чоловіка дуже бідно.

викрадення бізнесмена, фото: Арсен Аваков (Twitter)
викрадення бізнесмена, фото: Арсен Аваков (Twitter)

Нагадаємо, в день викрадення бізнесмен пішов в перукарню, де за ним зайшли двоє невідомих, наділи наручники і вивели його під руки. Телефон чоловіка був вимкнений, будь-яких вимог або дзвінків дружина не отримувала.

Сім'я Сергія Ткаченко заявила, що його могли викрасти співробітники ФСБ, які представилися "федералами". Акціонер судноремонтного заводу "Південний" у Севастополі кілька років намагався відсудити у російських властей "віджатий" бізнес, а в березні 2020 року його заочно заарештували.

Наголошується, що раніше, близько місяця тому, викрадений Ткаченко повідомляв співробітникам Генеральної прокуратури України, що його майно на окупованому півострові захопили невідомі особи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Чернівцях у середині дня стався інцидент з можливим викраденням людини.Як з'ясувалося, інцидент стався на вулиці Січових стрільців. Троє невідомих під'їхали на автомобілі до чоловіка, вискочили і почали його бити. Після цього вони затягли потерпілого в багажник автомобіля ВАЗ-2106 світлого кольору і поїхали.

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Франківську накрили липову "лікарню" з десятками змучених рабів - без паспорта і надії

Також «Знай.ua» писав, що У Києві чоловік-тиран вкрав у дружини однорічного малюка: "Курить, п'є і живе на вулиці". Викрадення" отримало новий поворот