Вчора, 4-зірковий готель «Дніпро», який раніше належав державі, продали на аукціоні за 1 мільярд 111 мільйонів 222 тисячі 22 гривні компанії ТОВ «Смартленд».

Головними умовами угоди стали: збереження готелю з оригінальною назвою, збереження не менше 100 номерів і рівнем зірок не менше 4-х. Також, повинен бути збережений весь персонал із збереженням зарплати, як мінімум, протягом півроку.

«Велика приватизація стартувала!», - прокоментував цю подію Володимир Зеленський і додав, що всі гроші від угоди надійдуть у бюджет. Президент розраховує, що в майбутньому, всі великі промислові підприємства будуть приватизовані. Це дозволить скоротити корупцію у держсекторі до мінімуму, скоротить витрати держбюджету і стане першим кроком до побудови «успішної та процвітаючої України».

За деякими даними, в оновленому готелі планують розмістити казино з залом ігрових автоматів.

Нагадаємо, що Верховна Рада прийняла закон "Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор" (№2285-д).

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За його прийняття проголосували 248 народних депутатів: Слуга народу - 224, партія "За майбутнє" - 4, депутатська група "Довіра" - 18, позафракційні - два голоси. Не підтримали закон про гральний бізнес ОПЗЖ, Європейська Солідарність, Голос і Батьківщина.

Законопроектом пропонується запровадити систему ліцензування діяльності у сфері азартних ігор, з диференційованим розміром плати за ліцензії в залежності від виду діяльності, розташування грального закладу, а також закон передбачає жорсткі вимоги до стабільності і забезпечення виплат виграшів.

Раніше Знай.uа писав, що автомобільна галузь на даний момент є однією з найбільш шкідливих для нашої планети - велику частину шкідливих викидів генерує як раз личны транспорт. З такою заявою нещодавно виступили члени Госпродпотребслужбы.