Кияни розповіли про нелегальну парковку маршруток у столиці України, які "кришують" броварські перевізники.

Про це повідомляє "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

Так, стало відомо, що у Києві помітили нову нелегальну парковку маршруток, яка з'явилася біля станції метро "Лісова". Зазначається, що ця стоянка з'явилася у столиці через півтора місяця після резонансної перестрілки в Броварах між кримінальними угрупуваннями через розподіл маршрутних перевезень.

Фото: Київ Оперативний


Так, киянка Юлія Сергіївна розповіла, що на цій парковці до неї підійшов молодий чоловік та запитав чи збирається вона брати пасажирів або підвозити "голосуючих". У відповідь вона сказала, що просто хоче купити води в маркеті - він заявив: "ну гаразд, перепрошую, в магазин можна, але підвозити нікого і брати пасажирів не можна, стоянка в такому випадку заборонена".

Після цього вона помітила, як чоловік сів у легковик та подовжив стежити за автівками, які зупиняються вздовж дороги. При цьому він іноді проводив роз'яснювальну бесіду з тими, хто зупинявся.

Фото: Київ Оперативний


Продавець кави розповів киянці, що "це "криша" перевізників з Броварів. Це не офіційний маршрут проте якщо під'їжджають авто, щоб взяти "голосуючих" людей, то "криша" швидко та загрозливо вирішує питання.

При цьому за словам киянки Юлії на магазині поруч з'явилася реклама авторейсів сполученням Київ - Москва.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Что вы знаете о маршруточниках? Помните перестрелку в Бровары и якобы задержанных Винницких бандюков и передел рынка...

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 15 juli 2020

У Броварах зафіксували розбірки через переділ сфер впливу між місцевими бандами, які кришують перевізників. Місцеві жителі розповідають, що раніше людей в Київ возив автобус №411. Місць не вистачало, і в добавок до нього з 25 травня в місті з'явилися три нелегальні маршрутки, які забирали пасажирів і везли до столиці.

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков у своєму пості в «Твіттері» написав, що у виконавчих органах Києва та області щось «прогнило».

Нагадаємо, що під Києвом обстріляли маршрутку, копи хапають всіх підряд - "У місті йде війна".

"Знай.uа" писав, що вівторок у Львові розпочався з аварії - Lexus влетів у припаркований автомобіль патрульної поліції.