Традиційна дискотека під Києвом закінчилася трагедією. Там по-звірячому побили молодого хлопця, після чого він на жаль отримав травми, несумісні з життям. Про цей інцидент повідомляє РБК-Україна.

Сталося все більше місяця тому, на Трійцю, 7-го червня, в селі Бородянка. Увечері в місцевому нічному клубі "Прайд" відпочивали два друга - Микола Овдієнко і Давид Амбарян. Нічого не віщувало біди, поки в клубі не з'явилася агресивно налаштований натовп молодих хлопців спортивної статури з сусіднього села Пісківка. Як було встановлено пізніше, компанія була вихідцями з Пісківського спортивного центру.

Загиблий Микола Овдієнко (фото: соцмережі)

Спортсмени стали вести себе неадекватно на танцполі, а після того, як ще один друг Миколи, Антон Прокопець зробив зауваження хуліганам - відразу отримав по обличчю, а компанія агресорів швидко пішла на вулицю.

"Ми прийшли з Миколою удвох туди вперше. Вже там до нас підсіли за стіл знайомі. Конфлікт почався на танцполі і навіть не з Миколою, а з Антоном Прокопцом (знайомим Миколи). Один з песковских боксерів, - як потім виявилося, це був Ян Лось, - замість танців влаштував "бій з тінню". Відпрацьовував удари перед носом у танцюючих людей. Антон йому зробив зауваження, і той тут же накинувся на нього", - розповів Давид, друг Миколи, який бачив конфлікт своїми очима.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Поки Давид приводив Антона до тями після нападу, Микола Овдієнко побіг за нападниками на вулицю, де його вже чекав натовп, який жадав крові невинної людини - його били гуртом, поваливши на землю. Як виявилося пізніше з камер спостереження, поруч з клубом стояли люди з сусіднього села Бабинці, які приєдналися до побиття Миколи Овдієнко і його приятелів.

Ймовірні винуватці смерті Миколи (скрін: Наталія Козакова/Facebook)

Пізніше за Миколою приїхала швидка, яка його госпіталізувала в терміновому порядку, однак через кілька днів бідний молодий чоловік впав у кому, а ще через місяць помер.

Найстрашніше в цій ситуації ще й те, за словами матері загиблого хлопця поліція не робить ніяких дій щоб знайти і покарати вбивць її сина. Більше того, правоохоронці всіляко намагаються підмінити докази і поміняти свідчення свідків, і обставити все як нещасний випадок. Місцеві жителі вже готові виходити на бунт, щоб домогтися справедливого розслідування.