У Києві на одній з вулиць міста сталася дика НП, один з тролейбусів перегрівся та почав диміти просто на ходу.

Про це повідомляє Київ Оперативний у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що у середу 15 липня у Києві на вулиці Білоруській сталася НП, Відомо, що один зі столичних тролейбусів під час поїздки перегрівся в результаті чого він почав сильно димітися.

Скріншот


На щастя очевидці події встигли вчасно все ліквідувати, щоб не сталося пожежі. На щастя в результаті цієї пригоди ніхто не постраждав. Наразі тролейбус відправлено на ремонт, щоб з'ясувати що стало причиною задимлення.

На момент цієї пригоди рух на вулиці Білоруській був тимчасово ускладнений. Наразі на цій ділянці дороги відновлено нормальний рух.

На вулиці Білоруській сьогодні перегрівся тролейбус і почав диміти. Встигли вчасно ліквідувати, щоб не сталося пожежі. На щастя, ніхто не постраждав.

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 14 juli 2020

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нещодавно у Львові серед дороги сталося страшна НП, провалилася маршрутка. Дика НП, на вулиці Тракт Глинянський посеред дороги провалилася маршрутка. Відзначимо, що одне з коліс маршрутного автобусу просто провалилося у яму яка утворилася унаслідок провалля.

На щастя унаслідок цієї пригоди ніхто не постраждав. Через це на цій ділянці дороги виникли незначні ускладнення в русі. Маршрутку огородили сигнальною стрічкою, а всіх пасажирів пересадили на інший автобус. Наразі точних причин провалля не відомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у київському ресторані на відвідувачів впали келихи з алкоголем. В Києві в ресторані "Мушля" на вулиці Льва Толстого з другого поверху на відвідувачів впало кілька келихів.

Також Знай.ua" повідомляв, що у Харкові малолітні титушки показали, як билися в 90-х.

У Харкові сталася масштабна бійка між декількома десятками молодих людей, які буквально пішли "стінка на стінку" у середмісті на очах у сотень очевидців.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі маршрутник підкорив серця городян незвичайним видом. Днепровский водитель троллейбуса решил немного порадовать своих пассажиров внешним видом – помимо средств индивидуальной защиты мужчина надел выглаженную льняную вышиванку и дарил горожанам хорошее настроение.