У Києві на одній з зупинок міста у вечірній час показали відео порнографічного характеру.

Відео інциденту опублікував у своєму Telegram-каналі депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський.

Так, стало відомо, що на зупинці Центрального вокзалу Києва крутили порно. Відео раптом з'явилось на інформаційному табло зупинки.

Так, у вечірній час на зупинці поблизу Центрального залізничного вокзалу Києва замість графіка руху громадського транспорту показали порнографічний ролик.

Скріншот із відео


«Центральний вокзал столиці. Київська держадміністрація і Віталій Кличко передають гостям міста важливу інформацію», – підписав нардеп Олександр Дубінський відео.

Скріншот із відео

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Місяцями раніше на зупинці біля Національного цирку в Києві перехожі неволею стали очевидцями "полунички" - на інформаційному стенді декілька хвилин транслювали відеоролик з порно. Як виявилося пізніше, це справа рук хакерів - вони зламали систему і вирішили розважити киян "полуничкою".

Після цього чиновники Кличка запевнили, що після сороміцького інциденту захист міського довідника підвищили. Ролик загалом транслювався на табло близько 15 хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Запоріжжі схопили сивого збоченця - "Хотів навчити дівчаток всьому". Сообщается, что мужчина в соцсети договорился о встрече с девочкой. При этом он был осведомлен, что ей 13 лет.

В переписке он вел с ней разговоры интимного характера и обещал преподать ей "урок" на эту тему.

Як повідомляв Знай.uа дружина Морозюка розповіла, як знайти гідного чоловіка – "Не розсувайте свою рогатку". Ирина рассказала, как изменить собственное мышление, чтобы правильно построить свою судьбу и найти достойного мужчину.

Знай.uа писав, гази, балакуча піхва та "червона армія" - найнезручніші моменти, які можуть статися під час сексу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", до 97% людей використовують фантазії для швидкого розігріву під час прелюдії.