У Києві невідомі повідомили про замінування апеляційного суду.

Про це повідомила пресслужба апеляційного суду на своєму сайті.

Так, стало відомо, що у вівторок, 14 липня в Києві надійшло повідомлення про замінування приміщення апеляційного суду. На місце події оперативно прибули вибухотехніки, і почали перевірку будівлі.

вибухотехніки, скріншот з відео
вибухотехніки, скріншот з відео


Щоб убезпечити всіх працівників апеляційного суду їх евакуювали на час перевірки.

"Надійшло повідомлення про замінування приміщення Київського апеляційного суду. Київський апеляційний суд змушений тимчасово припинити роботу для проведення правоохоронними органами необхідних дій", – йдеться у повідомленні.

На даний момент жодних підтверджень про вибухонебезпечні речовини у будівлі апеляційного суду немає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 6 липня у Києві у дворі одного з багатоповерхових будинків стався вибух на трансформаторній підстанції.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , в Хмельницької області на території нафтобази загорівся резервуар з бензином. Про подробиці події розповіла прес-служба ГУ ДСНС в Хмельницькій області.

Також портал Знай.uа писав, що у Полтавській області підірвали машину інкасаторів "Укрпошти". Слідчо-оперативні дії проводяться в посиленому режимі.