Винуватець страшної ДТП під Києвом в якому загинула ціла родина керував автомобілем без прав, при цьому транспортний засіб йому не належав.

Про це розповів речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко на сторінці в Facebook.

Так, стало відомо, що винуватець смертельної аварії на Столичному шосе під Києвом, де загинуло подружжя і двоє їх дітей, керував автомобілем без прав. При цьому в момент скоєння ДТП водій Антон Желепа був сильно п'яний.

ДТП під Києвом. Фото: kv.npu.gov.ua


Згодом з'ясувалося, що смертельну аварію він здійснив на чужій машині. Власниця Mercedes-Benz ML заявила, що її автомобілем незаконно заволоділи.

Зазначимо, що винуватцю смертельного ДТП повідомили про підозру ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу. Йому загрожує до 10 років за ґратами.

При цьому за словами речника МВС, прокурори просили суд заарештувати підозрюваного без права внесення застави.

Скріншоти

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше У п'яному ДТП під Києвом загинула ціла родина, розкрито дикі подробиці про вбивцю - не перші жертви

Як повідомляє портал Знай.uа У Києві на руках медиків помер 10-річний янголятко - під колесами п'яного вбивці загинула вся сім'я

Знай.uа писав, що Під Києвом п'яний вбивця на Mercedes відправив в морг молоду родину - Україну жахнула кривава аварія