Страшно уявити, що відчуває мати, коли її неповнолітня донька перестає виходити на зв'язок. З такою жахливою ситуацією зіткнулася сім'я з Горенки, що в Києво-Святошинському районі, коли у них пропала дитина. Про цей інцидент повідомляє "Київ оперативний".

Зникла Ольга

13 липня в центральне відділення поліції Києво-Святошинського відділу поліції надійшла заява: з будинку за адресою Горенка, вул. Кільцева близько 6 годин ранку пішла 16-річна Лавренко Ольга, і досі не повернулася, і на зв'язок ні з ким не виходить, її місцезнаходження залишається невідомим.

Зі слів батьків, дівчина була одягнена у світлу футболку, джинси синього кольору, а на ногах були білі кросівки на високій підошві. Також відомо, що Ользі на вигляд 16-17 років, вона невисокого зросту, 162 см, худорлявої статури, з русявим волоссям. Має обличчя овальної форми і темні очі.

Батьки просять всіх уважно дивитися по сторонах, і при отриманні будь-якої інформації про можливе місцезнаходження дівчини звертатися в найближче відділення поліції або по телефону спецлінії "102".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, під Києвом зникла 14-річна красуня, батьки не сплять другу добу: "Куди вони всі йдуть?"