У Києві на одному з пішохідних переходів стався дивний інцидент – там перехожу обплювали посеред дороги. Відповідне відео опублікували в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

На опублікованих кадрах, знятих камерою автомобільного відеореєстратора, видно дві групи перехожих, які переходять вулицю в різних напрямках. З одного боку – дві дівчини, з іншого – група громадян ромської національності. В якийсь момент дівчина-ромка замахується на перехожу, а потім повертається і плює їй в спину.

«Замахується на дівчину, а потім харкає їй у спину. Чому б і ні, #всеодноїхнесадять», - пише під відео його автор. Що саме могло статися між перехожими за настільки короткий проміжок часу, залишається невідомим.

Замахивается на девушку, а потом харкает в ей же в спину. Почему бы и нет, #всеодноїхнесадять.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 11 juli 2020

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Аж руки засвербіли...», «Точно з села приїхало, відправте його назад», «Це вже перебір», «Вони дограються, що як вилупят по ж*пі з травмата», «Оооо, і знову знайома пика», - обурюються в коментарях кияни.

Нагадаємо, що молодий тернополянин угробив собі життя "поховальними" грошима пенсіонерки

Як повідомляв портал "Знай.uа", до Польщі на крадіжку великої суми зловили двох українців

Також,"Знай.uа" писав, що у Києві банда ромів тероризує перехожих