На Київщині жінка пограбувала аптеку. Про це розповіли на сторінці поліції Київської області в соціальній мережі Facebook.

Повідомляється, що 10 липня, в поліцію надійшло повідомлення про те, що невідомі вкрали 2 200 гривень з каси одного із фармацевтичних закладів міста Бровари.

Поліцейські прибули на місце злочину і оглянули аптеку, однак слідів злому не було виявлено.

"Під час огляду візуальних пошкоджень вхідних замків і дверей аптеки поліцейські не виявили." - сказано в повідомленні.

Інформація про цю подію була внесена до Єдиного реєстру досудових наслідків за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Під час проведення розслідування поліцейські з'ясували, що керівництво аптеки відмовилося прийняти на роботу жінку, яка проходила у них стажування протягом двох тижнів. В результаті вона вирішила вдатися до крадіжки і незаконно заволодіти грошима з каси.

"35-річна зловмисниця підготувався до крадіжки: вона завчасно зробила дублікат ключа від аптеки та, знаючи код від сигналізації, викрала гроші." - додали в поліції.

Жінка, яка пограбувала аптеку, фото: Facebook Поліція Київської області

Після затримання жінка зізналася в скоєному і дала свідчення співробітникам поліції. В даний момент вирішується питання щодо оголошення їй підозр та обрання міри покарання.

Повідомлення поліції Київської області: Facebook

Нагадаємо, що у Львові накрили віртуозного афериста

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Запоріжжі аптека постачає наркоманам "легальні" наркотики

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові схопили банду домушників з газонокосаркою