У Києві провели перевірку дотримання карантинних обмежень та заходів безпеки на ринках, в торгових центрах, магазинах і ресторанах. Про це повідомив столичний градоначальник Віталій Кличко.

За його словами, перевірку провели муніципальні служби. Виявилося, що в столиці багато закладів халатно ставляться до дотримання карантинних вимог, не дотримуючись ні масочного режиму, ні соціальної дистанції, ні обов'язкового використання антисептиків.

Багато ресторанів і нічних клубів ігнорують вимоги щодо обмеження годин роботи, продовжуючи приймати відвідувачів далеко за північ.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

З перевірених чотирьох сотень закладів кожен четвертий працював з грубими порушеннями.

За результатами перевірки припинили свою роботу чотири нічних клуби, що порушували карантинні правила. При цьому знайти і покарати порушників муніципалам допомогли самі городяни, обурені нахабством власників закладів.

Нагадаємо, що комунальники Філатова змусили дніпрян нюхати каналізацію

Як повідомляв портал "Знай.uа" харків'ян змушують "вішати" Кернеса на кожному розі

Також,"Знай.uа" писав, що Кличко збільшує зарплати чиновникам, поки кияни страждають на мінімалці