Дуже незвично почався день для ветерана АТО Валерія Валерійовича. До нього в будинок постукали співробітники поліції Київщини, та не просто так, а з обшуком. Про це Валерій повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

обшук у будинку

Валерій - учасник війни на Донбасі. Правоохоронці не уточнили, чим саме їх зацікавив ветеран, однак, за його словами, співробітники органів шукали зброю, боєприпаси, вибухівку, і все, що може вважатися незаконним.

обшук

"У мене поліція проводить обшук! З ранку!" - з таких слів розпочався ранок на Фейсбуці Валерія Валерійовича. Як стало відомо, він проживає під Києвом, у селі Петрівці, куди і навідалися служителі закону з обшуком.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скільки тривали всі процедури невідомо, але судячи з опублікованих фото, правоохоронці взялися за роботу капітально, обшукували кожен куточок у будинку, в якому проживає Валерій.

обшук

Як пізніше повідомив ветеран, обшук припинився лише тоді, коли у справу втрутилися люди з головного управління СБУ - вони подали клопотання, яке зупинило розслідування. Поліція своїх коментарів не дала.

Нагадаємо, У Львові накрили "масажний салон" з змученими жрицями кохання - працювали під носом у Садового

Як повідомляв портал Знай.uа, Чоловік вкрав 2000 ключів від авто і продавав їх на Ebay

Також Знай.uа повідомляв, що У Києві схопили наркодиллершу з багатим приданим" - амфетамін, канабіс і арсенал гармат-вбивць