У Київській області, у Бородянці, поховали трагічно загиблого Миколу Овдієнка, який місяць тому став жертвою нападу групи хуліганів біла кафе. Про це повідомляє видання «Подробности».

Чоловіка побили п'яні боксери за те, що він вступився за друга. Микола намагався зупинити бійку, проте отримав удар у голову, впав і сильно вдарився потилицею. За словами батька загиблого, його сина, вже лежачим, гуртом добивали ногами.

Після побиття чоловік місяць пролежав у реанімації в комі, проте врятувати йому життя лікарі не змогли.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо одного учасника бійки за звинуваченням у вбивстві, проте не хочуть кваліфікувати злочин як колективний. Батьки загиблого вимагають справедливого слідства.

«Його вдарив один боксер... І потім на нього накинувся натовп і добивали його вже ногами. В нього голова була розбита повністю, нирки відбиті, печінка побита. У нього стільки гематом, що від одного удару стільки гематом не буває», - зазначає батько загиблого.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За словами Олександра Омельяненка, начальника Бородянського відділення поліції Ірпінського відділу поліції ГУНП в Київській області, злочинець був один і його особу вже встановлено. Вбивці загрожує до 10 років тюремного ув’язнення, а злочин вважається розкритим.

Нагадаємо, Знай писав, що жертва поліцейських з Кагарлика розповіла, чого боїться.

Знай повідомляв, що жертва Кузева та Сулими розповіла про найбільш страшних моментах знущань.

Нещодавно Знай передавав, що Неля Погребицкая розповіла, що її боялися оглядати медики.