У Києві, на Виноградарі, у пісочниці виявили боєприпас - ручну гранату. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що пригода сталася у дворі будинку «Варшавського мікрорайону», розташованого на вулиці Сім'ї Крістерів, 20.

«По всій видимості, місцевий ЖКГ з піском в пісочницю дітям привіз», - зазначає автор повідомлення.

Боєприпас виглядає дуже старим, імовірно – часів Другої Світової війни. Більше подробиць поки немає.

«Дуже схожа на бойову - Ф1 з запалом 1941 року. Могла вибухнути в будь-який момент», - додають автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Це просто диво, що граната не потрапила дітям в руки. В такому стані вона більш небезпечна, ніж нова з ящика», «Цікаво, де вони цей пісок беруть», - коментують кияни.

«Там Тищенко начебто пісочницях возив пісок. І тут примудрився обіс*здогадатися?», «Теж відразу подумав, що це привіт від Колі. До когось з лимоном, до кого-то з гранатою», «Не дарма гранати докладного типу називали "лимонка", це якраз тема Тищенко», - сміються городяни.

Нагадаємо, раніше Могли постраждати діти: в парку Києва виявили розтяжку з гранатою

Як повідомляє портал «Знай.ua» У київському парку виявили розтяжку з гранатою - випадковий перехожий ледь не залишився без ноги

Також «Знай.ua» писав, що В Кирилівці турист приніс на пляж гранату замість крему і отримав потужного ляща