На сайтах OLX і Auto.ria було опубліковано оголошення про продаж автомобіля, на якому їздив нинішній президент Володимир Зеленський під час зйомок серіалу "Слуга Народу".

За словами автора оголошення, автомобіль марки Chevrolet Silverado 2005 року випуску, який брав участь у зйомках серіалу "Слуга Народу", де Володимир Зеленський зіграв президента Голобородько, можна купити або обміняти.

Вперше автомобіль в серіалі можна побачити на 23 хвилині 13 серії. Там персонаж Зеленського заявляє охоронцю, що не потребує його послуг і може безперешкодно гуляти по нічній столиці. Однак тут же наривається на агресивно налаштованих таксистів і змушений рятуватися втечею на цьому самому пікапі.

Продажем автомобіля займається автопарк.юа. До оголошення додана можливість Trade-in, тобто обміну на будь-який інший автомобіль з доплатою або компенсацією, в залежності від різниці цін.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Варто відзначити, що ціна на автівку не дуже відрізняється від ціни на схожі моделі. Пікап готові віддати за 10 990 доларів США. Подивитися, помацати і навіть покататися на колишньому президентовозі можна в автосалоні за адресою вулиця Сумська, 2а.

Нагадаємо, Знай.uа писав, що в Дніпрі маршрутник накричав на дитину і змусив його платити за проїзд.

Знай.uа повідомляв, що в Києві маршрутник їздив по місту з кошеням в моторному відсіку.

Нещодавно Знай.uа передавав, що в Тернополі у громадському транспорті з'являться контролери.