У Києві водій маршрутки весь день їздив по місту з кошеням, яке застрягло в моторному відсіку.

Про це повідомили в dtp.kiev.ua на сторінці в Facebook.

Так, стало відомо, що у вівторок, 30 червня в моторному відсіку маршрутки виявився кошеня. Цей інцидент стався неподалік від станції метро "Лівобережна".

Скріншоти


Зазначалося, що водій ніяк не відреагував на крики тварини і з самого ранку їздив з ним по місту, не реагуючи на вигуки. Пасажири з'ясували, що сталося і встали перед маршруткоюї і не дали їй поїхати далі.

Після цього вони розібрали передню частину автомобіля, щоб витягнути кошеня. Також на місце інциденту викликали бригаду рятувальників. Тварину вдалося звільнити і направити у ветеринарну клініку. Зараз про його стан нічого не відомо.

Скріншоти

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В Киеве возле метро Левобережная: в маршрутке в моторном отсеке застрял котёнок При патрулировании @autopatrol_maidan_ заметили большое скопление людей возле маршрутного автобуса, подъехали оказать помощь. Оказалось что в моторном отсеке находится котёнок. Не равнодушные люди разобрали часть маршрутки и хотели своими силами его достать, но не получилось, на место вызвали команду спасения животных.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Dinsdag 30 juni 2020

Нагадаємо, Ось писав, що в Тернополі поліція оштрафувала водія маршрутки на 17 тисяч за відсутність маски.

Знай повідомляв, що в Тернополі п'яний пасажир розбив скло в маршрутці з-за зауваження з приводу відсутності маски.

Нещодавно Знай передавав, що київська влада вирішили ускладнити життя пільгової категорії пасажирів громадського транспорту, які не зареєстровані в Києві.