Після того, як транспортне сполучення по Україні відновили в умовах карантину, виникло запитання: як зменшити кількість заражених людей? Останнім часом ця проблема стоїть гостро, особливо в таких великих містах, як Київ. Саме тому було ухвалено рішення удосконалити головний вокзал країни - його "прокачають" за допомогою новітніх систем скриннинга температури, повідомляє телеграм-канал "Київ Зараз".

Нові системи будуть працювати за сучасною інфрачервоної технології, що дозволить їм мати дуже високу продуктивність роботи. Повідомляється, що прилади будуть сканувати обличчя людей з пропускною здатністю 120 осіб на хвилину, що є найвищим показником серед подібних систем.

Також стало відомо розташування нових систем: їх поставлять у кількості дві штуки на входах Центрального вокзалу, і одну - на вході Південного вокзалу.

Більш того, розповіли, що будуть робити з тими, у кого прилади визначать підвищену температуру - таким людям ркомендуют звернутися до фахівців в медпункт вокзалу.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Поки точні дати встановлення обладнання не повідомляються, проте станеться це найближчим часом.

Нагадаємо, раніше У Києві вокзал перекрили через підозрілу валізу - "Загубився, мамку шукає"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві замінували центральний автовокзал, людей екстрено рятують

Також портал Знай.uа писав, що Пекельна спека трохи не погубила вагітну днепрянку — заснула на станції, прокинулася з голкою у вені