Будівництво Подільсько-Воскресенського мосту в Києві тягнеться вже півтора десятка років. Прикриваючись масштабним довгобудом, зі столичного бюджету намагалися викрасти 80 мільйонів гривень. Про це розповіли в прес-службі прокуратури столиці.

Наголошується, що три роки тому, в 2017 році, приватне товариство подало позов у Господарський суд з вимогою стягнути зі столичного бюджету суму збитку, нібито завданого будівництвом Подільського мостового переходу.

В товаристві заявили, що є орендарями земельної ділянки, розташованої поруч з територією будівництва. На цій ділянці розташовані старі будівлі промислового призначення, і саме цим будівлям був нанесений збиток.

При цьому в прокуратурі з'ясували, що позитивне рішення Госпсуду про стягнення 80 мільйонів гривень з міського бюджету Києва прийнято на підставі одного тільки суперечливого висновку експертизи. Ніяких інших доказів, які б підтверджували завдання збитків, не існує.

Рішенням Апеляційного суду стягнення з міського бюджету 80 мільйонів гривень було скасовано.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, спливли "підводні камені" обіцяних Кличком станцій метро: передвиборчий "піар-хід" обійшовся в мільярди.

Як повідомляв Знай.uа, презентований Кличком Генплан зазнав краху: кияни вимагають "корупційний аудит" – опубліковано офіційне звернення.

Знай.uа писав, в розпал епідемії Кличко продовжує закидати гроші в Шулявський міст: сума сягає 500 мільйонів.