Київським комунальникам довелося лізти в нечистоти для того, щоб звільнити колектор від сміття.

Відеозаписом процесу поділилися в Телеграм-каналі "Х**вий Київ".

На відео можна розгледіти, як працівники перебуваючи по шию в брудній воді виловлюють різне сміття, який забив колетор. Чоловіки діставали багато пляшок, які недобросовісно викидають кияни будь-куди, тим самим змушуючи працівників комунальних служб все частіше залазити в дурнопахучу воду для пробивання каналізації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Ось так чистяться колектори.Ї*ать, робота, звичайно...Розкажи цим мужикам, як ти за**ався сидіти в офісі",- написав автор.

Нагадаємо, в Хмельницькому біотуалет не витримав пристрасті п'яної парочки. 23 червня, поблизу зони відпочинку "ПростоКвашино", приблизно о 17:30, чоловік і жінка, які найімовірніше перебували в стані алкогольного сп'яніння, вирішили віддатися любовним утіхам в біотуалеті.

Парочка успішно усамітнилася і почала процес під час якого жінка вирішила всією вагою спертися на нижню палубу туалету.Палуба не витримала такої пристрасті і зламалася, в результаті чого жінка провалилася в нечистоти.

Чоловік всіма силами намагався звільнити свою подругу з полону біотуалету, але за досить сильного сп'яніння у нього не вистачило сил її витягнути. Тому довелося кликати на допомогу людей з сусідніх будинків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комунальники Кернеса забили "болт" на потопаючих харків'ян - дикий сморід і води по коліно

Як повідомляє портал «Знай.ua» Тернопіль залишився без води через "гнилу" каналізацію - розкрили труби, а там... Бррр, що ви пили?

Також «Знай.ua» писав, що У Львові школу після зливи затопило нечистотами з каналізації - "Люк вирвало і відкинуло!"