Стало відомо про те, що в Києві поряд з метро був убитий чоловік.

Таким чином, повідомляється, що співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваних всього через кілька годин після скоєння злочину. Двоє чоловіків жорстоко познущалися над чоловіком поблизу станції метро «Видубичі».

В Києві біля метро вбили чоловіка, фото: скріншот з відео

В Національній поліції говорять про те, що троє чоловіків перебували поблизу зазначено станції метрополітену у столиці та розпивали алкогольні напої. Один з товаришів почав ображати інших, після цього, вони не стерпіли, і почали бити свого друга. Від отриманих ударів той втратив свідомість і впав.

У тридцятивосьмирічного чоловіки були всі шанси вижити, але, товариші штовхнули його на проїжджу частину після чого перерізали горло пляшкою.
Поліція затримала підозрюваних буквально через кілька годин. Затриманими виявилися 29-річний житель Херсонської області та 18-річний уродженець Одеси. Обидва раніше судимі за майнові злочини.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тепер їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Закарпатті просто під час руху у мікроавтобуса лопнуло колесо, що і спричинило жахливу ДТП. Без жертв не обійшлося: одна жінка померла, ще шестеро - травмувалися.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Нагадаємо, раніше в Львові шумахер збив дитину і підло втік, малюк в комі - родичі записали термінове відеозвернення

Як повідомляв портал "Знай.іа" У Польщі переповнений автобус розламався навпіл і впав з моста, люди загинули

Також "Знай.іа" писав, що у Києві п'яний "шумахер" зніс зупинку з людьми.