Іноді людям потрібний заряд адреналіну, який і штовхає їх на божевільні вчинки. Наприклад, в об'єктив відеокамери потрапив киянин, який "наплював" на заходи безпеки і стрибнув з мосту в воду, який знаходиться на Гідропарку.

Відеороликом поділилися на Телеграм-каналі "Х**вий Київ".

Як видно на відеозаписі, то ризиковий киянин виліз на міст для того, щоб з величезної висоти стрибнути у воду, власне, що він і зробив. На щастя, стрибок був вдалим і чоловік увійшов у воду правильно і не розбився об поверхню води.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"А приводнився на пузо, поїхав би прямо в МОРГ.Господи, скільки ї*анутих навколо",- написав автор.

Нагадаємо, між мером Києва Віталієм Кличком і знаменитим українським руфером «Мустангом» (Григорієм Кириленко), рано вранці 2 червня стався конфлікт. Про це розповів сам руфер.

За словами Кириленка, столичний мер спробував зіштовхнути його з пішохідного мосту, під яким протікає Дніпро. При цьому Кличко нібито лаявся матом і вимагав від руфера показати документи. Останню вимогу мер аргументував тим, що йому підпорядковуються правоохоронні органи в Києві.

Крім того, «Мустанг» зумів записати частину лайки на диктофон. Він надав громадськості аудіозапис, на якому чути, як Кличко обзиває Кириленко «долбо**бом», який створює меру проблеми, а також додає, що «творчі люди потребують рихтування».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Легендарний екстремал Белэй показав вищий пілотаж на висоті 2700 метрів - на двох колесах, без страховки

Як повідомляє портал «Знай.ua» Киянин вирішив втопитися з-за нещасної любові, але сталося диво

Також «Знай.ua» писав, що Пацанки зі Школи леді масово стрибнули з мосту – "Емоції накрили з головою"