Стало відомо про те, що поїзд з Ухани прибув у Київ. Що відбувається.

Таким чином, повідомляється, що в понеділок, 6 липня, станція Київ-Ліски прийняла понад 40 контейнерів, які приїхали на поїзді з Ухани, що знаходиться в Китаї. Саме там на початку року і почався спалах вірусу.

Більше двох тижнів поїзд їхав в Україну через чотири країни, і загалом він проїхав близько 9,5 тисяч кілометрів. У «Укрзалізниці» розповіли, що набудували прямі контейнерні поїзди з Китаю.

Транспорт з Китаю став вже другим подібним в новому сервісі від підприємства. В дорозі він перебував п'ятнадцять днів, і поїздом керувала тридцять машиністів, які час від часу заміняли один одного.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Замовник привіз з Китаю їм сульфат магнію, обладнання, алюмінієві рами, одноразові шприци, флакони ПЕТ. У Києві поїзд зустріли перерізані червоної стрічки.

Планується, що такі потяги будуть приходити з Китаю щотижня. Раніше звідти в Україну приїжджали тільки транзитні вантажні рейси, які їхали в Європу.

Перший поїзд з Китаю в країну прибув ще на початку червня. Тоді за станції Яньтай перевезли в Україну взуття, бурильні труби, комп’ютерний томограф та збірні вантажі.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що з Києва з 1 липня відправляться поїзда в Бердянськ

Знай.иа повідомляв, що в харківських електричках перевіряють квитки і маски.

Нещодавно Знай.иа передавав, що Укрзалізниця відновлює транспортне сполучення між Львовом і Києвом.