Стало відомо про те, що «Укрзалізниця» відновлює повідомлення Києва зі Львовом. Коли це відбудеться і які варіанти доступні.

Таким чином, повідомляється, що починаючи вже з 26 червня почнуть їздити потяги з Києва до Львова, і навпаки. Квитки на них можна придбати вже зараз.

Укрзалізниця відновлює сполучення зі Львовом, фото: Укрзалізниця

Мова йде про таких поїздах:

  • №743 / 744 Дарниця, Київ - Львів (Інтерсіті+)
  • №91 / 92 Київ - Львів
  • №715 / 716 Київ - Львів (Інтерсіті+)
  • №12 / 11 Львів – Одеса.

Крім цього, вже з четверга, 25 червня почнуть працювати 18 приміських електричок у Львівській області. Глава «Укрзалізниці» закликав українців подорожувати по Україні акуратно, дотримуючись при цьому всіх правил безпеки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, чому в поїзді «Бердянськ-Київ» немає вагонів «плацкарт». Це питання стали досить часто задавати після зняття заборони на транспорт.

Таким чином, повідомляється, що в касах на залізничних вокзалах та на сайтах вже можна бронювати квитки на поїзд з Бердянська до Києва і навпаки, проте, є тільки два варіанти.

Квитки продають «купе» і «люкс» за 672 гривні і 1696 гривень відповідно. А бюджетного «плацкарта», який користувався раніше попитом з-за того, що квитки так дешевше – ні.

Нагадаємо, ВООЗ змінила рекомендації щодо користування масками.

Як повідомляв Знай. ua, в Україні дві області повертаються до більш жорсткими карантинним заходам.

Також Знай. ua писав, що Трамп заявив про створення вакцини від covid-19.