Сьогодні, 6 липня, у місті Бориспіль, Київської області знайшли тіло онкохворого чоловіка, який їхав додому з Києва в Дніпро, але чомусь вийшов у Борисполі і зник.

Про це повідомляє портал "Моя Київщина" з посиланням на спільноту "Бориспіль для всіх" у Facebook.

Про те, що Віктор Молотов зник ще 26 червня, повідомила його дружина Валентина Молотова. За її словами, онкохворий атовець вийшов із автобуса Київ-Дніпро та перебував у Борисполі. Вона повідомила, що чоловік був одягнений у сині джинси і сіру футболку, взутий в чорні туфлі. Мав рюкзак темно-сірий з червоними вставками, паспорт та посвідчення учасника АТО.

Однак, пізніше жінка розповіла, що Віктора Молотова знайшли мертвим, до того ж у бур’янах та з пляшкою горілки, без документів та речей.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Наразі загадкові обставини смерті розслідує поліція.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Франківськом дерево згубило лісоруба – помер на місці, жодного шансу вижити

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Києвом горе-матір викинула новонароджену дочку з балкона: "За собаку більше дадуть"

Також «Знай.uа» писав, що Найманці Путіна на Донбасі понівечили українських військових, однак відплата не змусила себе чекати